Over ons

Naast de introductie van David leek het ons wel leuk dat wij als familie ons ook aan jullie voorstellen, want mocht je eventueel bij team David komen werken dan zullen wij elkaar regelmatig zien en spreken.

Onze familie is op zijn zachtst gezegd redelijk uniek, en wel om de volgende reden;

Want naast dat David door een ongeluk in een rolstoel terecht is gekomen is ook zijn oudere broer (Jeroen) rolstoelgebonden door een ongeval. Bij Jeroen kwam dit door een duikongeval in 1994 waarbij hij zijn nek op drie plaatsen heeft gebroken en daardoor als diagnose een hoge dwarslaesie heeft.

Vader (Gerard Nicolaï) heeft toen in 1994 alles opzij gezet en besloot vol te gaan zorgen voor Jeroen, Jeroen heeft daardoor altijd het maximale uit de situatie weten te halen en een zo normaal leven gehad. Samen hebben ze de twee huizen gekocht waar ze nu nog wonen en daar een huis van gemaakt, dit was voor de zorg en privacy fantastisch maar nu dat dit met David gebeurde blijkt dat de jaren ervaring en de reeds gedeeltelijke aangepaste woning een enorm geluk bij een ongeluk zijn.

Toen Gerard voorstelde om David naar huis te halen in plaats van naar een verzorgingstehuis te brengen wou Jeroen ook niks anders omdat, uit eigen ervaring er zoveel liefde, zorg en humor thuis is dat David daar alleen maar vooruit kan gaan. Beiden wisten dat het een zwaar traject zou worden maar nu al terugkijkend zouden ze beide het voor geen goud anders hebben gedaan.

In huize Nicolaï zal je ook kennismaken met Marian, de vriendin van Gerard. Altijd in voor een praatje, aan het lachen met David of in de weer met diertjes.

Naast de broer Jeroen is er ook een zus(je) (Floor), Floor is de dochter van de moeder (Berber) van David & Jeroen en stiefvader (Gerard hemels). Floor is 21 lentes jong en is regelmatig bij haar broers te vinden voor alle gezelligheid. En als het niet gezellig is dan maakt ze het wel gezellig.

Gerard H & Berber zijn drie keer in de week op bezoek bij huize Nicolaï om gezellig met David te lunchen en te kaarten, iets wat David erg graag doet. Daarnaast gaat David sindskort elke zondag bij hun op bezoek voor een paar uurtjes, ook hier weer een kleine maar o zo mooie overwinning.

Uiteraard is dit maar een korte introductie maar wij hopen dat jij in ieder geval al een klein beetje een beeld krijgt voor dat je hier hopelijk de deur binnen wandelt als nieuwe team david lid.

Groetjes en bedankt,

David zijn familie.