Verzorgende/ Verpleegkundige – Alkmaar

Wie zijn wij

Team David is een multidisciplinair team bestaande uit fysiotherapeuten, ergotherapeut, logopedist, natuurgeneeskundige, dagbesteding, zwemtherapeut, coach, verzorgende, verpleegkundige en uiteraard de familie & vrienden om David heen. En allemaal hebben wij hetzelfde doel voor ogen, namelijk David weer zo zelfstandig mogelijk laten functioneren. De basis hiervoor is een intensief programma waarbij David door het gehele team continu wordt gestimuleerd om zowel lichaam als geest volop te gebruiken.

En tot dusver met fantastische resultaten al zeggen wij het zelf. Toen David in comateuze toestand thuis kwam was hij in principe opgegeven door de artsen in het “revalidatie”centrum en was er vanuit hun geen verdere behandeling mogelijk. Nu x maanden verder kan David communiceren met een Ipad en toetsenbord, begint hij voorzichtig aan weer met praten, heeft hij geen sondevoeding meer en eet hij gewoon lekker mee, kan hij zijn benen bewegen en is daarmee aan het staan in een actieve lift en naast zijn bed, gaat hij sinds kort naar een therapeutisch zwembad en fietst elke dag 2x een half uur met zowel benen als armen op een motomed.

Nogmaals, dit zijn fantastische resultaten, maar in onze optiek zijn we er nog lang niet en is onze verwachting dat David mede door het team de medische wereld nog regelmatig zal doen verbazen

Wat ga jij doen

Als verzorgende/ verpleger van David zal je op basis van een maand rooster voor minimaal 10 diensten p/mnd meedraaien in het team. De diensten bestaan uit de ochtend, middag en avonddienst en worden vooraf door jezelf ingepland. Er is een teamlead die alle planningen, PGB contracten, team communicatie en dergelijken overziet.

Elke dienst heeft weer zijn eigen schema en tijd die daarvoor staat. Maar bij elke dienst staat comfort boven snelheid en uiteraard David centraal. In de ochtend is de focus meer op het klaarmaken voor de dag met wat kleine oefeningen (ontbijt, medicatie, verschonen, douchen, etc) de middag is een opfrismoment met een scala aan oefeningen, medicatie, drinken & wat eten. De avonddienst begint om 22:00 en duurt meestal 60 tot 90 minuten. David wordt dan lekker klaar gemaakt voor de nacht zodat hij er de volgende dag weer vol tegenaan kan gaan.

Daarnaast ben je in nauw contact met de familie en schrijf je korte rapportages geschreven over de eventuele bijzonderheden tijdens jouw dienst zodat jouw collega’s en/ of andere disciplines hiervan op de hoogte zijn en indien nodig actie kunnen ondernemen.

Wie zoeken wij

 • Je bent minimaal in het bezit van het diploma verzorgende IG of SPW (niveau 3);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met cliënten met een NaH;
 • Je denkt flexibel, pro-actief en kunt prettig in een team functioneren;
 • Je denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden;
 • Je bent zorgzaam en vriendelijk voor cliënten;
 • Je kunt methodisch handelen en werken met zorgleefplannen;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een oplossend denkvermogen en bent goed in staat om zelfstandig te werken;
 • Je hebt ervaring met persoonsgerichte zorg;
 • Je raakt enthousiast van het idee dat je iets opbouwt;
 • Je bent beschikbaar tijdens ochtend-, middag-,avonddiensten, in weekenden en op feestdagen;
 • Ervaring met een Motomed of bereid om mee te leren werken;
 • Ervaring met de passieve, actieve lift & Carendo van het merk Arjo of bereid om te leren werken;
 • Ervaring met PGB is een pré;
 • Het niet erg vinden om een avonddienst om 22:00 te starten is ook zeker een pré.

Wat bieden wij

Een uitdagende positie in team David waarbij vooruitgang en het opbouwen en uitbouwen van zijn revalidatie centraal staan. Dit is geen pappen en nat houden rol maar actief aan het werk en het onderste uit de kan willen halen. En waar ondanks de verschrikkelijke situatie waarin David verkeert nog heel vaak veel en hard gelachen wordt.

Dit alles vindt plaats bij de familie thuis waar David woont bij zijn vader en broer in de gemeente Alkmaar.

Zoals gezegd, het betreft hier een rol voor minimaal 10 diensten per maand. Wat neer komt op minimaal 15 uur en maximaal 30 uur afhankelijk van de gekozen diensten in die maand. Daarnaast worden de door jouw gemaakte vervoerskosten a 0,19 euro cent per kilometer vergoed.

De gemaakte uren en vervoerskosten worden betaald vanuit David zijn PGB budget.

Ben je door dit alles geënthousiasmeerd en zou je graag met ons en David in contact willen komen klik dan op nu solliciteren en vul het formulier in, wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

Alvast bedankt!

De familie Nicolaï & team David

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatie procedure

 • 1

  Na ontvangst van jouw sollicitatie en motivatiebrief zullen we deze zo snel mogelijk behandelen.

 • 2

  Als wij jouw sollicitatie en motivatie hebben doorgenomen nemen wij telefonisch contact op om een eventuele eerste kennismaking in te plannen.

 • 3

  De kennismaking zal bestaan uit een interview van +/- 30 minuten en daaraan gekoppeld een dienst meedraaien samen met een van de andere teamleden.

 • 4

  Mocht het dan voor beide partijen een match zijn, zullen wij je zo snel mogelijk een voorstel doen en je hopelijk welkom kunnen heten bij team David!

Lijkt het je wat? We horen graag van je!

Nu solliciteren