Swingen

Hi allemaal het is even geleden dat er een facebook gemaakt is. Dit betekend niet dat we hier hebben stil gestaan, het tegenovergestelde is waar.

Dus waar zal ik beginnen, na het gips zijn er spalken aangemeten die David nu nog 24 uur per dag moet dragen. In September horen we of dit anders gaat worden. Maar wat heeft Daaf een vooruitgang gemaakt door de operatie, de voeten staan weer zoals ze horen te staan en daardoor gaat het staan zoveel makkelijker, ook het bewegen van de benen gaat sneller en de bewegingen zijn vele malen groter.

Met fysio kan David nu met hulp uit zijn stoel omhoog komen en dan houdt hij zich met minimale ondersteuning vast aan de bed rand.

En zoals je in het filmpje kan zien ging david van de week voor het eerst weer is een beetje swingen op de muziek terwijl hij staat. Dit is naast dat hij los staat weer zo’n stap vooruit want Daaf moet hiervoor de spieren in zijn romp & core gebruiken, het blijft erg mooi om zijn drive om te herstellen te mogen zien. En de smile als hij zo hard aan het werk is, is goud waard.

Filmpje is hier te bekijken: https://www.facebook.com/werkenbijdavid/videos/2444937065626358/

Ook zijn we geinterviewed door de Uitgeester, zij waren een van de kranten die een stukje hadden geschreven toen David zijn ongeluk had gehad. En door wat zij zagen op facebook over Werkenbijdavid hoopten ze door nu weer een stuk te schrijven over David zijn vooruitgang in de afgelopen jaren op die mannier een beetje bij te dragen aan het herstel van Daaf. Super lief, en als het goed is binnenkort te lezen.

Ook komt HDCmedia binnenkort een stuk doen en bereiken we weer wat extra mensen. Want helaas zijn er in de tussentijd ook weer wat mensen vertrokken uit #teamDavid. Deze kregen beide andere banen aangeboden met meer uren en in een geval zelfs een HBO opleiding, fantastisch voor hun enorm jammer voor ons.

De aanwinsten die we hebben gedaan bij #teamDavid door de media en jullie zijn fantastisch. Ik zou jullie dan weer willen vragen om de link veelvuldig te delen: https://werkenbijdavid.nl/vacature-verzorgende-verpleegkun…/

Mochten jullie trouwens nog wordfeud spelen en af & toe een potje tegen Daaf willen spelen laat dan aub je wordfeud naam achter dan voegen we je toe.

Namens ons allemaal een hele fijne avond!

#werkenbijdavid #teamDavid

PS het gepiep in het filmpje is de batterij van de machine die bijna leeg is