Bedrijven die mij helpen

Hier werkt mijn broer, hij heeft de site gebouwd en al zijn collega’s hebben super goed geholpen met advies, ideeën en design. Het design is trouwens gemaakt door Alejandro Hillary.  Bent u zelf in de markt voor een nieuw talent acquisition platform bezoek dan zeker de website van Endouble.

www.zorgenmatch.nl zelfstandige in de zorg en dienstverlening, voor PGB en particulieren, lees meer ons op de website.

Fysiotherapie Elisabeth is een Alkmaarse praktijk voor fysiotherapie die naast algemene fysiotherapie ook een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapeutische hulpverlening biedt. Wij kunnen de best mogelijke fysiotherapeutische zorg bieden doordat elke fysiotherapeut een specialisme heeft. Van relatief eenvoudige klachten tot complexere zorgvragen, voor elke vorm van fysiotherapeutische zorg kan onze praktijk die ondersteuning bieden die nodig is. https://www.fysiotherapieelisabeth.nl

verpleegkundige aan huis voor VG, NAH en psychiatrie. Daarnaast bied ik dagbesteding op maat, zie www.houseoflifenh.nl

Praktijk Pure Serenity biedt u diverse behandelingen gericht op het verhelpen van uiteenlopende lichamelijke klachten. Klik hier voor meer informatie.

Ontdek hoe snel je je zelfvertrouwen hervindt doormiddel van een goed gesprek. Overkom angst en frustraties op creatieve wijze, passend bij jouw wens en mogelijkheid. Ik neem je graag mee op “reis”; op een wandeling van ontmoeten, onthaasten en herstel.Kijk op: http://hilscoaching.nl

Ik ben Ann Verheij, logopedist / praktijkhouder van Praktijk voor Logopedie “Zeg het maar” te Koedijk. Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de Opleiding voor Logopedie in Amsterdam en sindsdien een allround logopedist.

In februari 2017 ben ik als logopedist toegevoegd aan het behandelteam van David. Hoewel ik niet heel veel ervaring had met mensen met NAH, zag ik de behandeling van David als een uitdaging.

Ik kom 2 á 3x per week bij David om met hem te oefenen aan het slikken en communiceren. Toen ik begon met David verkeerde hij nog een in half comateuze toestand.  Hij kreeg zijn eten en drinken via een sonde in zijn maag en was nog nauwelijks in staat om te communiceren.

Wat een verschil met hoe het nu met David gaat !

Hij eet nu aan tafel mee met de overige familieleden, dat is een grote bijdrage aan de sociale interactie. Hij kan goed kauwen en het slikken gaat steeds beter. Ook het drinken van zijn geliefde “bakkie koffie” gaat steeds vlotter en vaker zonder te verslikken. Het communiceren is veranderd van een enkele oogbeweging naar het spreken van een paar verstaanbare woorden. De ene dag gaat het praten beter dan de andere dag. David toont zelf ook meer initiatief tot verbaal communiceren. Elke poging is oefenen en oefening baart kunst! Er is nog een lange weg te gaan, maar met een team van goede zorgverleners en de inzet van David, is er volgens mij nog veel mogelijk.

Telkens is er bij David een kleine vooruitgang te zien op vele vlakken. Hij kan dan zo trots op zichzelf zijn, hij zit gewoon te glunderen als het lukt. En terecht! Dit geeft mij ook enorme voldoening in mijn werk met David. Ik vind het mooi om een bijdrage te leveren aan het herstel van hem en ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van een team van toppers!

https://www.logopedie-daalmeerkoedijk.nl/